Studio za očuvanje zdravlja i održavanje ravnoteže u tijelu

 

Svoj organizam možete dovesti u optimalno stanje kroz: SHIATSU TRETMANE, MANUALNE MASAŽE, ULJNE MASAŽE VAKUUM ČAŠICAMA, MOKSIBUSTIJU, TERAPIJSKI ULTRAZVUK, i mnoge druge kombinirane tretmane.

U radu s klijentima primjenjujemo tehnike i vještine prilagođene trenutnom emotivnom i fizičkom stanju klijenta, njegovim potrebama, i njegovoj osobnosti.

 
Bodywork studio

Martina

Fizioterapeut i shiatsu praktičarka

'Upoznavanje sa tradicionalnom kineskom medicinom je za mene bio onaj dio koji mi je uvijek nedostajao u dotadašnjim zapadnjačkim učenjima, posljednji djelić slagalice. Ispreplitanjem vještina i znanja iz ta dva područja stvorila sam vlastitu metodu rada, a najvažniji dio te metode je biti prisutan za svakoga, biti podrška, i putem dodira pomaknuti svakog klijenta naprijed, bliže zdravlju - ali prije svega, biti čovjek.'

 

Zašto ime Shiatsu Studio Sakura 1?

SHIATSU je dio imena zbog poštovanja i ljubavi prema toj metodi, ali misao vodilja je bila imati u imenu i neku simboliku voljenog grada; Dan grada Rijeke slavimo 15. lipnja, na blagdan Svetog Vida. Kako je upravo ovo vrijeme dozrijevanja domaćih trešanja, one su tijekom stoljeća postale simbol kojim se obilježava ovaj lokalni blagdan…a budući da shiatsu terapijska metoda potječe iz Japana - SAKURA – jer se cvijet japanske trešnje naziva sakura.