Svoj organizam možete dovesti u optimalno stanje kroz: SHIATSU TRETMAN, MASAŽU, MASAŽU VAKUUM ČAŠICAMA, MOKSIBUSTIJU, TERAPIJSKI ULTRAZVUK, i mnoge druge kombinirane tretmane.

U radu s klijentima primjenjujemo tehnike i vještine prilagođene trenutnom emotivnom i fizičkom stanju klijenta, njegovim potrebama, i njegovoj osobnosti.

 
Studio za očuvanje zdravlja i održavanje ravnoteže u tijelu

Martina

Fizioterapeut i shiatsu praktičarka

Upoznavanje sa tradicionalnom kineskom medicinom je za mene bio onaj dio koji mi je kao fizioterapeutu nedostajao u dotadašnjim zapadnjačkim učenjima- ispreplitanjem vještina i znanja iz ta dva područja stvorila sam vlastitu metodu rada.

Misija i ciljevi

  • kroz iskustvo, znanje i ljubav prema svojoj profesiji, te uz kvalitetno odrađen svaki tretman, pomoći klijentima u očuvanju zdravlja te uspostavi ravnoteže tijela i uma
  • pristupiti svakoj osobi kao jedinstvenoj, nedjeljivoj cjelini i isključivo prema njenom problemu, profesiji, starosnoj dobi, raspoloženju i potrebama primijeniti odgovarajući terapijski postupak
  • neprestano se usavršavati i širiti svoje znanje
 

Zašto ime Shiatsu Studio Sakura 1?

SHIATSU je dio imena zbog poštovanja i ljubavi prema toj metodi, ali misao vodilja je bila imati u imenu i neku simboliku voljenog grada; Dan grada Rijeke slavimo 15. lipnja, na blagdan Svetog Vida. Kako je upravo ovo vrijeme dozrijevanja domaćih trešanja, one su tijekom stoljeća postale simbol kojim se obilježava ovaj lokalni blagdan…a budući da shiatsu terapijska metoda potječe iz Japana - SAKURA – jer se cvijet japanske trešnje naziva sakura.